ŢSKA Moscova a câştigat Euroliga de baschet masculin

Echipa rusă ŢSKA Moscova a câştigat pentru a şasea oară Euroliga de baschet masculin, după ce a învins, duminică, la Madrid, în finală, cu scorul de 91-77 (42-41), formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv.

30 afișări
Imaginea articolului ŢSKA Moscova a câştigat Euroliga de baschet masculin

ŢSKA Moscova a câştigat Euroliga de baschet masculin (Imagine: Mediafax Foto)

Gruparea rusă, care a mai învins în finala de acum doi pe Maccabi Tel Aviv, a devenit, după Real Madrid cu opt succese, a doua echipă cu cele mai multe titluri ale Euroligii câştigate.

Cei mai buni marcatori ai învingătorilor au fost Trajan Langdon - 21 de puncte şi Robert Holden - 14 puncte, în timp ce pentru Maccabi cele mai multe reuşite le-au aparţinut lui Will Bynum - 23 şi lui Esteban Batista - 14.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici