Turcu: Noi avem jucători la echipa a doua mai buni decât are Mioveniul în prima

Vasile Turcu, unul dintre acţionarii FC Dinamo, a declarat vineri, că nu se pune problema unei partide strategice între formaţia campioană şi Dacia Mioveni, adăugând că "roş-albii" au jucători la echipa a doua mai buni decât are cea argeşeană în prima.

2 afișări
Imaginea articolului Turcu: Noi avem jucători la echipa a doua mai buni decât are Mioveniul în prima

Turcu: Noi avem jucători la echipa a doua mai buni decât are Mioveniul în prima

"Sunt convins că în cursul zilei de astăzi o parte dintre jucători vor fi recuperaţi. Nu mi-am închuipuit că jucătorii pot fi loviţi cu atâta răutate şi duşmănie la Roma. A fost un măcel. Să vedem ce soluţii va găsi domn' Profesor (n.r. - antrenorul Mircea Rednic). Ne interesează cele trei puncte. Aşteptăm suporterii la arenă să-i aplaude pe eroii de la Roma. Nu se pune problema de blat. Neţoiu nu are nicio funcţie. L-aţi vedea vreodată pe Florin Marin dându-se la o parte din faţa lui Dinamo? Şi Neţoiu şi Florin Marin ne-ar mânca de vii dacă ar avea ocazia. Păi noi cu Mioveniul facem blat? Noi avem jucători la echipa a doua mai buni decât are Mioveniul în prima", a spus Turcu.

Oficialul dinamovist a afirmat că deţine informaţii conform cărora Dacia Mioveni ar fi stimulată de alte echipe. "Dinamo e Dinamo şi nu ne pretăm la asemenea mizerii. S-ar putea că alţii să o motiveze pe Dacia. Am informaţii că oficialii unor echipe motivează Mioveniul", a precizat Turcu, acţionarul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare refuzând să dezvăluie numele vreunei echipe care ar motiva gruparea piteşteană.

Dinamo Bucureşti, echipa probabilă: 1. Lobonţ - 16. Blay, 18. L. Goian, 26. Şt. Radu, 28. Izvoranu - 25. Ropotan - 22.Chiacu, 8. Fernandes, 20. Ad. Cristea - 10. Dănciulescu, 9. Niculescu.

Rezerve: 23. Romanovs, 5. Stoican, 2. Muşat, 14. Scarlatache, 21. Opriţa, 7. C. Munteanu, 15. Fl. Bratu.

Absenţi: Moţi, Mărgăritescu, V. Năstase, Zicu (accidentaţi).

Meci în premieră în Liga I.

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Eduard Ungureanu, Daniel Hârlab - Andrei Ioniţă

Observator: Ioan Mureşan, Alexandru Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici