Turcu spune că este respectat de suporterii stelişti şi rapidişti, dar e înjurat de cei dinamovişti

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, că se întâlneşte cu suporteri ai formaţiilor rivale Steaua şi Rapid, care îi arată respect, şi nu înţelege de ce este înjurat de fanii dinamovişti, pe care îi numeşte "dezaxaţi mintal".

22 afișări
Imaginea articolului Turcu spune că este respectat de suporterii stelişti şi rapidişti, dar e înjurat de cei dinamovişti

Turcu spune că este respectat de suporterii stelişti şi rapidişti, dar e înjurat de cei dinamovişti (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt doi-trei capi, care îi instigă pe ceilalti, că noi, oamenii, suntem ca oile, ne luăm imediat dupa alţii. Sunt două tabere, iar un grup format de foştii lideri, condus din Tararache şi Elias, care a intrat dupa 35 de minute la meciul din Olanda... Pe ceilalti îi stimez, am tot respectul pentru ei. Dar ăia să îşi facă toţi testele, să se vadă dacă s-au drogat. Comportamentul lor e de dezaxaţi mintal, de drogaţi. Eu mă întâlnesc cu suporterii clubului Steaua şi mă respectă. La fel şi cu cei de la Rapid. Dar suporterii noştri, care au venit cu avionul, au coborât pe Otopeni, când au aterizat şi îi preocupa numai să strige: «... Turcule», să îmi dea mie ...", a afirmat Vasile Turcu, potrivit www.sptfm.ro.

Oficialul dinamovist intenţionează să anunţe Federaţia Română de Fotbal că echipa Dinamo nu va mai fi însoţită de suporteri la meciurile din deplasare.

"Când aceşti nemernici lovesc în echipă şi în imaginea României, nu mai e de tolerat. Eu am fost primul din clubul Dinamo care a ieşit şi a spus adevărul despre aceşti derbedei. Vom face o adresă către FRF, care este afiliată la UEFA şi FIFA, să nu mai mergem cu galeria la meciurile din deplasare. Derbedeii ăştia vor să ne distrugă, îşi bat joc de munca unui club. Am mai dat şi eu bani pentru suporteri, am crezut că sunt civilizaţi şi ajută echipa. De fapt, ei foloseau acei bani în alte scopuri. Aceşti derbedei îi folosesc ca masă de manevră pe ceilalţi. Pentru foştii lideri, clubul Dinamo a fost o sursă de profit. Să mă înjure dacă vor!", a mai spus Turcu.

Cu trei minute înainte de finalul meciului din deplasare cu NEC Nijmegen, din cadrul primului tur al Cupei UEFA, suporterii echipei Dinamo au aruncat o torţă pe teren, care a căzut foarte aproape de portarul Baboş, după care au aruncat şi înspre sectorul în care se aflau fanii formaţiei locale, fiind nevoie de intervenţia stewarzilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici