Turneu internaţional de oină. România, Nepalul şi Republica Moldova vor juca la Bucureşti

Federaţia Română de oină organizează în data de 3 noiembrie, la Bucureşti, un turneu internaţional de oină, care se va desfăşura în Sala Polivalentă Dinamo.

188 afișări
Imaginea articolului Turneu internaţional de oină. România, Nepalul şi Republica Moldova vor juca la Bucureşti

Turneu internaţional de oină. România, Nepalul şi Republica Moldova vor juca la Bucureşti

România va înfrunta selecţionatele Nepalului şi Republicii Moldova, ca urmare a demersurilor constante ale Federaţiei Române de Oină în direcţia internaţionalizării sportului naţional al României.

Delegaţia Nepalului, ajunsă la Bucureşti de câteva zile, a beneficiat de îndrumarea unor specialişti din cadrul Federaţiei Române de Oină, în cadrul unor meciuri de antrenament, în vederea turneului din sala Dinamo, în acelaşi scop fiind programat şi un meci demonstrativ între două selecţionate ale României.

Federaţia Română de Oină are ca obiectiv punerea unor baze din ce în ce mai solide în vederea constituirii Federaţiei Internaţionale de Oină, alături de România semnând documente în acest sens Republica Moldova, India, Anglia si Pakistan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici