U BT Cluj obţine a patra victorie în Liga Campionilor la baschet şi conduce detaşat clasamentul

  • Echipa de maschet masculin Universitatea BT Cluj Napoca a câştigat miercuri partida cu italienii de la New Basket Brindisi, din etapa a 5-a, a Ligii Campionilor, meci din Grupa G
  • Ardelenii s-au impus cu scorul de 105-94 (55-48) şi ocupă locul 1 în clasament, cu 9 puncte
217 afișări
Imaginea articolului U BT Cluj obţine a patra victorie în Liga Campionilor la baschet şi conduce detaşat clasamentul

Sursa foto: profimedia

Cu excepţia primului coş marcat de oaspeţi, U BT a condus întreaga partidă. În primul sfert, elevii lui Silvăşan au avut chiar 13 puncte avans (22-9) sau chiar 16, în sfertul 2, intrând la pauză cu 7 puncte în faţă.

După pauză, italienii s-au mobilizat şi au reuşit în două rânduri să vină foarte aproape. Prima dată în sfertul 3 (65-63), când studenţii au ripostat şi s-au desprins la 9 puncte. În sfertul 4, oaspeţii au mai ruşit să pună o dată presiune, când s-au apropiat la doar 3 puncte (84-81), însă Silvă&Co au avut o răbufnire de orgoliu, şi de la 89-85 au reuşit 11 puncte consecutive, cu care au rezolvat meciul, obţinând a 4-a victorie în faza grupelor.

În ultimul meci al grupei, U BT vor întâlni, în deplasare, pe turcii de la Darussafaka, pe care i-au învins în tur cu 66-60. Clujenii au 9 puncte şi pentru a termina pe primul loc au nevoie să câştige şi ultimul meci. Însă, în funcţie de jocul rezultatelor, ar putea încheia pe poziţia de lider, chiar şi cu o înfrângere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici