U Craiova - Sepsi, din runda a şaptea a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la ora 18:00

U Craiova va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pe stadionul "Ion Oblemenco", în runda cu numărul şapte din play-off-ul Ligii I Betano. Partida se va desfăşura astăzi, de la ora 18:00.

61 afișări
Imaginea articolului U Craiova - Sepsi, din runda a şaptea a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la ora 18:00

U Craiova - Sepsi, din runda a şaptea a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la ora 18:00

După ce a fost eliminată de FC Viitorul în semifinalele Cupei României, scor 4-1, la general, Craiova a rămas cu un singur obiectiv în acest sezon, acela de a se clasa pe locul trei, care îi asigură prezenţa în viitoare ediţie din Europa League. Trupa lui Gheorghe Hagi se afla la doar trei puncte de olteni şi o vor înfrunta pe campioana CFR Cluj în această seară, de la ora 21:00.

Pentru această partidă, Papură nu se va putea Tiago Ferreira, Ivan Martic, Stephane Acka, Nuno Rocha şi Elvir Koljic. De partea cealaltă, Neagoe a anunţat că portarul Roland Niczuly şi jucătorii de câmp Adrian Rus, Istvan Fulop şi Marko Simonovski sunt accidentaţi, dar speră să recupereze pe cel puţin unul dintre aceştia.

În acest sezon, cele două şi-au împărţit victoriile şi au înregistrat şi un egal. Sepsi s-a impus, pe teren propriu, în turul sezonului regular, 1-0, iar în retur, cele două au remizat, scor 1-1. Victoria Craiovei a venit în turul din play-off, la Sfântu Gheorghe, scor 1-0, după un gol reuşit de Mateiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici