UEFA a deschis o anchetă după violenţele de la meciul de marţi din Liga Campionilor, Spartak Moscova - Liverpool

UEFA a deschis o anchetă ca urmare a meciului de marţi din Liga Campionilor, Spartak Moscova - Liverpool.

826 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis o anchetă după violenţele de la meciul de marţi din Liga Campionilor, Spartak Moscova - Liverpool

Spartak Moscova va fi anchetată după meciul cu Liverpool din Liga Campionilor

Clubul Spartak Moscova va fi cel anchetat din cauza comportamentului fanilor săi. Suporterii ruşilor au afişat un banner anti-UEFA, pe care era scris "UEFA mafia", au scandat împotriva forului continental şi au folosit mai multe fumigene în timpul partidei. Sancţiunile vor fi făcute publice pe 19 octombrie, după întâlnirea Comisiei de Disciplină a UEFA.

În prima etapă din cadrul grupelor, suporterii lui Spartak au oferit un alt moment care a atras privirile UEFA. La revenirea favoriţilor după cinci ani în grupele celei mai importante competiţii europene, ruşii s-au dat în spectacol şi au marcat deplasarea din Slovenia cu foarte multe torţe aprinse, dar şi un gest foarte periculos. În prima repriză, din sectorul rezervat oaspeţilor a zburat o "rachetă" care l-a vizat pe arbitrul Deniz Aytekin, dar germanul de origine turcă a fost norocos şi proiectilul l-a ocolit de puţin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici