UEFA dă mai mulţi bani fotbalului feminin

UEFA va oferi 24 de milioane de euro echipelor de fotbal feminine, începând cu sezonul viitor.

74 afișări
Imaginea articolului UEFA dă mai mulţi bani fotbalului feminin

UEFA dă mai mulţi bani fotbalului feminin

Suma este de 4 ori mai mare decât cea actuală, iar aproape un sfert din bani vor ajunge la cluburile care nu participă la competiţie, ca “plăţi de solidaritate”.

Liga Campionilor va avea şi un nou format, cu o fază a grupelor la care vor participa 16 echipe.  Acestea vor primi 400 de mii de euro, iar câştigătoarea ar putea acumula 1.4 milioane de euro. 

Câştigătoarea competiţiei masculine, Bayern Munchen, a luat în sezonul 2019/2020, peste 80 de milioane de euro din Champions League. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici