UEFA decide în septembrie dacă la Euro vor participa 24 de echipe

Comitetul Executiv al UEFA va decide, la sfârşitul lunii septembrie, la Bordeaux, dacă la ediţiile viitoare ale Campionatului European vor participa tot 16 selecţionate sau se va trece la un sistem cu 24 de echipe.

14 afișări
Imaginea articolului UEFA decide în septembrie dacă la Euro vor participa 24 de echipe

UEFA va decide în septembrie dacă la Euro vor participa 24 de echipe în loc de 16

Preşedintele forului continental, Michel Platini, va discuta pe marginea acestui subiect cu oficialii celor 53 de federaţii membre ale UEFA şi la şedinţa de vineri a Comitetului Executiv.

"Platini doreşte ca toate federaţiile să îşi spună părerea despre acest lucru, pentru a cunoaşte dorinţele şi tendinţele. O decizie finală va fi luată în 24 sau 25 septembrie, la Bordeaux", a explicat William Gaillard, consilierul special al oficialului francez, precizând în acelaşi timp că Michel Platini este sceptic în privinţa acestei modificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici