UEFA va face "tot posibilul" să nu programeze Liverpool în LG la 15 aprilie (Video)

UEFA a anunţat, luni, că va face "tot posibilul" pentru a evita ca formaţia Liverpool să dispute manşa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la 15 aprilie, dată la care se împlinesc 20 de ani de la tragedia de la Hillsborough.

22 afișări
Imaginea articolului UEFA va face "tot posibilul" să nu programeze Liverpool în LG la 15 aprilie (Video)

UEFA va face "tot posibilul" să nu programeze Liverpool în LG la 15 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem conştienţi de semnificaţia zilei de 15 aprilie pentru Liverpool şi suporterii acestei echipe şi de aceea vom face tot posibilul pentru a ne asigura că formaţia nu va juca în acea zi", a precizat UEFA într-un comunicat.

La 15 aprilie 1989, 96 de suporteri ai echipei Liverpool, între care şi un văr al lui Steven Gerrard, au decedat în urma unei busculade ce a avut loc în tribunele stadionului Hillsborough din Sheffield, în timpul unui meci cu Nottingham Forest, din semifinalele Cupei Angliei.

FC Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu scorul general de 5-0, după ce a eliminat formaţia Real Madrid.

Tragerea la sorţi a programului pentru sferturile de finală şi pentru semifinale va avea loc vineri, la sediul UEFA din Nyon.

Partidele din sferturile de finală vor avea loc la 7 şi 8 aprilie (turul), 14 şi 15 aprilie (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici