Un alt fotbalist belgian are mari probleme medicale. Scapă România de şeful „dracilor”?

În perspectiva EURO 2024, unde Belgia este în grupă cu România, mijlocaşul De Bruyne nu-şi revine după accidentare şi este nevoit să rateze şi participarea la Campionatul Mondial al Cluburilor cu Manchester City.

584 afișări
Imaginea articolului Un alt fotbalist belgian are mari probleme medicale. Scapă România de şeful „dracilor”?

Un alt fotbalist belgian are mari probleme medicale. Scapă România de şeful „dracilor”?

După problemele ştiute ale portarului Thibaut Courtois (Real Madrid), pentru naţionala Belgiei nu vin veşti bune nici dinspre campioana Europei, Manchester City. Prezenţa lui Kevin De Bruyne la Campionatul Mondial al Cluburilor cu gruparea „cetăţenilor” este pusă în periocol.

Convocarea mijlocaşului ofensiv belgian este sub semnul întrebării. Accidentat de mai multă vreme, Kevin De Bruyne nici măcar nu participă la antrenamentele de grup. Teama este că s-ar putea să nu se refacă la timp pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, competiţie pentru care Manchester City îl pusese pe listă.

Vestea a venit de la managerul spaniol Pep Guardiola, care a anunţat condiţiile actuale ale campionului Belgiei: „Am serioase îndoieli cu privire la prezenţa lui. Cred că a început de curând să alerge pe teren, dar nu s-a antrenat cu noi”, a spus antrenorul, într-o conferinţă de presă.

„Kevin este foarte important, dar, din păcate, el a avut o accidentare dificilă la început de sezon şi încă se recuperează de trei-patru luni. Cred că important este să nu-l punem sub presiune”, a mai zis Pep.

De Bruyne, unul dintre liderii naţionalei „dracilor roşii”, are probleme medicale din august anul trecut, când a suferit o ruptură parţială musculară, în prima rundă de campionat. Revenirea lui rămâne un mister.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici