Un atlet a decedat în timp ce alerga la Semimaratonul Cardiff

Un alergător a decedat în timpul Semimaratornului Cardiff, după ce a suferit un infarct.

2597 afișări
Imaginea articolului Un atlet a decedat în timp ce alerga la Semimaratonul Cardiff

În imagine: Leonard Langat, câştigătorul semimaratonului/ Twitter

Conform BBC, alergătorul a fost consultat de o echipă medicală de urgenţe pe traseu. Ulterior, sportivul a fost transportat la Spitalul Universitar din Wales, unde s-a stins din viaţă. Organizatorii au transmis că toţi cei care au luat parte la evenimentul sportiv sunt îndureraţi. Încă nu se cunosc detalii în legătură cu identitatea alergătorului.

Matt Newman, preşedintele executiv al Run 4 Wales, a declarat, într-o postare pe pagina personală de Twitter: ”Condoleanţe familiei alergătorului care a decedat, în mod tragic, după ce a luat parte la eveniment. Echipajul de urgenţe a reacţionat la teribila situaţie cu o rapiditate incredibilă şi cu mult profesionalism. Toţi cei care au luat parte la eveniment sunt profund îndureraţi”.

Nu este pentru prima dată când au fost victime în rândul participanţilor la Semimaratonul de la Cardiff. În 2018, Ben McDonald şi Dean Fletcher au intrat în stop cardiac şi au decedat după ce au trecut linia de sosire a semimaratonului. Medicul legist a constatat că ambii au murit din cauze naturale.

La evenimentul din acest an, a luat parte un număr record de 27500 de alergători.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici