Un fost preşedinte al unui club din Italia a murit din cauza coronavirusului, la vârsta de 37 de ani

  • Andrea Micheli a murit la vârsta de 37 de ani, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.
  • El a fost preşedintele clubului italian Pergolettese, din Serie C.
  • 4.825 de oameni au murit în Italia din cauza coronavirusului.
4864 afișări
Imaginea articolului Un fost preşedinte al unui club din Italia a murit din cauza coronavirusului, la vârsta de 37 de ani

Un fost preşedinte al unui club din Italia a murit din cauza coronavirusului, la vârsta de 37 de ani

Andra Micheli, fostul preşedinte al clubului de fotbal US Pergolettese, a decedat la vârsta de 37 de ani, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, anunţă presa din Italia.

Anunţul morţii lui Micheli a fost confirmat de clubul italian, care a transmis condoleanţe familiei fostului conducător.

Andrea Micheli a fost preşedintele celor de la Pergolettese în perioada 2012-2016. Anterior, el a ocupat aceeaşi funcţie la formaţia Pizzighettone.

 

 

Un caz similar a fost anunţat aseară de clubul Real Madrid. Fostul preşedinte Lorenzo Sanz a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19. El suferea şi de alte afecţiuni respiratorii, dar şi de diabet.

În Italia, ultimul bilanţ arată că numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 53.578, iar 4.825 şi-au pierdut viaţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici