Un ghinion teribil îl împiedică pe un fotbalist ceh să meargă la EURO 2024. Probleme medicale şi în loturile Poloniei şi Olandei

Mijlocaşul Michal Sadilek, de la Twente, a căzut de pe bicicletă şi ratează Campionatul European de fotbal găzduit de Germania.

Urmărește
325 afișări
Imaginea articolului Un ghinion teribil îl împiedică pe un fotbalist ceh să meargă la EURO 2024. Probleme medicale şi în loturile Poloniei şi Olandei

Un ghinionul teribil îl împiedică pe un fotbalist ceh să meargă la EURO 2024

Plimbare fatală cu bicicleta pentru Sadilek, care a căzut şi s-a rănit. Astfel, pierde turneul final şi îi ridică probleme mari antrenorulul Ivan Hasek.

Cu câteva zile înainte de începerea competiţiei, Cehia trebuie să-şi refacă lotul.

Mijlocaşul legitimat la Twente trebuie să-şi ia rămas bun de la EURO 2024 din cauza unei căderi cu bicicleta, informează federaţia Cehă într-o notă oficială.

„Michal Sadílek a căzut în timp ce mergea pe bicicletă şi are probleme la picior”, informează oficialii.

O pierdere importantă pentru antrenor, având în vedere importanţa pe care acesta o avea la mijlocul terenului. 

Sadilek purtase banderola de căpitan în ultimul meci amical disputat şi a câştigat împotriva Maltei cu 7-1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lukas Sadilek (@sadilek18)

Dubii pentru „Lewa”

Nu doar Republica Cehă are probleme medicale (România are cazul Moruţan, care a făcut deplasarea la turneul final în cârje).

Polonia tremură pentru liderul său, Robert Lewandowski, iar Olanda l-a pierdut pe De Jong şi tremură pentru Koopmeiners.

„Lewa”, lovit la genunchi, a ieşit aseară după 32 de minute, în meciul cu Turcia (2-1), în condiţiile în care Arek Milik este indisponibil de câteva zile şi ratează EURO.

În afară de victoria cu 4-0 împotriva Islandei în ultimul amical dinaintea Campionatului European, nici Olanda nu poate zâmbi prea mult.

Federaţia batavă a oficializat problema lui Frankie De Jong (mijlocaşul Barcelonei are entorsă la gleznă), iar câteva ore mai târziu a comunicat accidentarea lui Koopmeiners, de la Atalanta. Mijlocaşul a suferit o problemă la zona inghinală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici