Un grup de suporteri stelişti a avariat mai multe maşini

Un grup de suporteri stelişti a spart, în noaptea de miercuri spre joi, geamurile mai multor maşini parcate pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei, patru dintre ei fiind identificaţi şi cercetaţi de poliţişti.

24 afișări
Imaginea articolului Un grup de suporteri stelişti a avariat mai multe maşini

Un grup de suporteri stelişti a avariat mai multe maşini (Imagine din arhivă; Cristi Movilă/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc pe strada Covaci, unde aproximativ 30 de persoane au lovit mai multe maşini cu picioarele. Patru autoturisme au fost avariate, fiindu-le sparte geamurile laterale şi lunetele.

La faţa locului s-au deplasat agenţi de siguranţă publică de la Secţia 10 Poliţie, moment în care suporterii au fugit în diferite direcţii.

Poliţiştii au solicitat sprijinul echipajelor de poliţie de la secţiile limitrofe, respectiv 11, 14, 17, patru dintre suporteri fiind prinşi. Ei au fost identificaţi şi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe de altă parte, potrivit unui martor ocular, tinerii, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani nu aveau însemne ale vreunei echipe de fotbal. Unul singur avea un fel de cearceaf albastru pe care scria Ultras, în rest nu aveau niciun semn distinctiv, tricou sau fular.

Imediat după de au apărut pe strada Covaci, au început să lovească cu picioarele o maşină, strigând "moarte ţiganilor". După ce unul dintre ei a aruncat cu o bucată de caldarâm spre unul din balcoanele din zona terasei Amsterdam, au prins şi ceilalţi curaj. Au început să arunce cu zeci de pietre şi petarde, au spart geamurile şi au distrus maşinile care le-au ieşit în cale. Apoi au fugit spre Hanul lui Manuc, urmăriţi de locuitori de pe Strada Covaci care au reuşit să-i ia unuia dintre agresori un fular.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici