Un mesaj al Papei Francisc va fi citit înaintea meciului de deschidere de la Cupa Mondială

Un mesaj al Papei Francisc împotriva rasismului va fi citit înaintea meciului de deschidere al turneului final al Cupei Mondiale, din 12 iunie, de la Sao Paulo, dintre echipele Braziliei şi Croaţiei, a anunţat, marţi, preşedinta Braziliei, Dilma Rousseff.

40 afișări
Imaginea articolului Un mesaj al Papei Francisc va fi citit înaintea meciului de deschidere de la Cupa Mondială

Papa Francisc (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Aveam nevoie de un mesaj puternic împotriva rasismului la Cupa Mondială", a spus Rousseff, citată de O Globo.

Dilma Rousseff a declarat într-o întâlnire cu presa sportivă din Brazilia că mesajul va fi citit de unul dintre jucătorii pregătiţi de Luiz Felipe Scolari.

Papa Francisc a fost invitat de Rousseff să asiste la meciuri de la Cupa Mondială, dar conform presei braziliene acesta a refuzat.

Turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia se va disputa în perioada 12 iunie - 13 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici