Un schior finlandez a fost depistat pozitiv

Finlandezul Juha Lallukka, component al echipei de schi fond, a fost depistat pozitiv cu hormoni de creştere interzişi, a anunţat marţi presa finlandeză, care a precizat că rezultatele probei B sunt aşteptate în zilele următoare.

76 afișări
Imaginea articolului Un schior finlandez a fost depistat pozitiv

Un schior finlandez a fost depistat pozitiv (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Federaţia Finlandeză a anunţat luni că un sportiv a fost depistat pozitiv, dar nu a dat publicităţii numele acestuia şi nici substanţa detectată.

Lallukka, profesionist din 2011, s-a clasat pe locul opt în proba de 50 kilometri de la Campionatele Mondiale de la Oslo de anul trecut şi a terminat pe locul patru cu echipa Finlandei în proba de 4x10 kilometri.

Juha Lallukka nu a fost selecţionat în echipa Finlandei pentru Cupa Mondială de la Sjusjoen (Norvegia), care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici