Un suporter al echipei Norwich, arestat şi suspendat după ce a aruncat un telefon în teren. Motivul din spatele gestului

Un suporter al echipei engleze Norwich a fost arestat şi suspendat după ce a aruncat un telefon mobil pe teren în timpul meciului cu Tottenham, de sâmbătă, scor 2-2.

176 afișări
Imaginea articolului Un suporter al echipei Norwich, arestat şi suspendat după ce a aruncat un telefon în teren. Motivul din spatele gestului

Un suporter al echipei Norwich, arestat şi suspendat după ce a aruncat un telefon în teren, Motivul din spatele gestului

Suporterul lui Norwich a fost arestat în pauza meciului, după ce a aruncat un telefon în teren, relatează BBC. Gestul său a fost provocat de o decizie a arbitrajului video, care a anulat golul reuşit de Teemu Pukki, în minutul 34.

Formaţia engleză a decis, luni, să îi interzisă accesul pe stadion pentru următorii trei ani. De asemenea, poliţiştii din Norfolk vor investiga cazul în continuare.

 



"Clubul Norwich City continuă să aibă toleranţă zero pentru comportament inacceptabil şi discriminatoriu", se arată în comunicatul emis.

 

Partida dintre Norwich şi Tottenham, din runda cu numărul 20 a Premier League, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici