Unirea Alba Iulia - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Formaţia Unirea Alba Iulia a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 3-3 (1-2), în faţa echipei FC Timişoara, după ce a fost condusă cu 2-0, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

29 afișări
Imaginea articolului Unirea Alba Iulia - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Unirea Alba Iulia - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Florin Dan '45+2 (penalti), I. Bălan '59, C. Cristea '74, pentru Unirea Alba Iulia, respectiv Gheorghe Bucur '5, Claudiu Ionescu '28, Goga '85 pentru FC Timişoara.

0-1: Stelian Stancu a centrat în faţa porţii, unde fundaşii echipei Unirea Urziceni au ratat intercepţia şi balonul a ajuns la Gigel Bucur, care a înscris cu un şut la colţul lung.

0-2: Claudiu Ionescu a marcat primul gol de la transferul său la FC Timişoara, după ce a transformat o lovitură de la aproximativ 20 de metri, aproape de vinclul porţii lui Cernea.

1-2. Nibombe a luftat în propriul careu, Mera a încercat să degajeze balonul, dar l-a lovit cu piciorul pe Veljovici, care s-a prăbuşit în careu, dar arbitrul Mugurel Drăgănescu a lăsat jocul să continue. "Centralul" partidei a revenit asupra deciziei după ce arbitrul Cristian Nica i-a semnalizat infracţiunea şi a acordat lovitură de pedeapsă în favoarea Unirii Alba Iulia, care a fost transformată de Florin Dan, cu un şut în partea dreaptă a lui Pantilimon, plecat pe colţul opus.

2-2: Ionuţ Bălan a restabilit egalitatea cu un şut de la aproximativ 10 metri, în urma unei combinaţii cu Florin Dan.

3-2: Florin Dan a l-a depăşit pe Nibombe în flancul drept, a centrat în mijlocul careului de unde Călin Cristea a înscris, profitând şi de ieşirea inoportună a lui Pantilimon.

Min. 83: Goga a şutat plasat, la colţul lung, iar portarul Cernea a respins mingea, care a lovit bara.

3-3: Goga a transformat impecabil o lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, în urma unui fault asupra lui Nibombe.

Unirea Alba Iulia: 12. Cernea - 6. S. Rădoi (20. Olah '45), 2. Poverlovici, 16. Bonacin (33. Bumbac '80) - 23. Bucurică, 17. I. Bălan, 27. Varga (10. Selagea '71), 5. Dâlbea, 19. Fl. Dan, 14. C. Cristea -18. Veljovici. Antrenor: Adrian Falub.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 14. Mera, 6. Nibombe, 10. Art. Karamyan - 7. St. Stancu (9. Parks '19), 55. Bourceanu, 23. Cl. Ionescu (27. Magera '72), 77. Curtean (3. Latovlevici '63) - 21. Goga, 18. G. Bucur. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Varga '34, Veljovici '77, Poverlovici '84 / Nibombe '10, Pantilimon '50.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Cristian Nica, Adrian Vidan (asistenţi) - Dan Monea (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Alexandru Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici