US Open | Simona Halep şi Taylor Townsend vor juca astăzi, după ora 21:30, în turul 2

Organizatorii de la US Open au anunţat programul de joi, 29 august, iar Simona Halep va juca meciul cu Taylor Townsend, pe cel mai mare teren din lume, Arthur Ashe.

629 afișări
Imaginea articolului US Open | Simona Halep şi Taylor Townsend vor juca astăzi, după ora 21:30, în turul 2

US Open | Simona Halep şi Taylor Townsend vor juca astăzi, după ora 21:30, în turul 2

Meciul fostului lider mondial este al doilea de pe arena centrală. Prima întâlnire va fi cea dintre Alexander Zverev şi Frances Tiafoe, care începe la ora 19.00.

Astfel, Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, joi, 29 august, după ora 21.30, cu americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al US Open.

Meciurile dintre Halep şi Townsend

Miami 2019: Halep s-a impus cu 6-1, 6-3
Roland Garros 2018: Halep s-a impus cu 6-3, 6-1
Cincinnati 2017: Halep s-a impus cu 6-4, 6-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici