UTA învinge acasă şi urcă pe primul loc în play-out

UTA a învins-o vineri acasă pe FC Botoşani cu 1-0 (1-0) în deschiderea etapei a treia din play-out-ul Superligii de fotbal.

196 afișări
Imaginea articolului UTA învinge acasă şi urcă pe primul loc în play-out

Mircea Rednic

Singurul gol al meciului de la Arad a fost marcat de Ibrahima Conte, în minutul 37.

În urma acestui rezultat UTA a urcat provizoriu pe locul 1 în clasamentul din play-out, cu 27 de puncte, două mai multe decât U Cluj, care va juca duminică în deplasare la Hermannstadt. Sibienii sunt pe locul 4, la egalitate de puncte, 23, cu Oţelul Galaţi. Oţelul va juca luni pe teren propriu cu Dinamo.

FC Botoşani rămâne pe ultimul loc din clasament, 10, cu 14 puncte, în urma înfrângerii de la Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uta,
botoşani,
play out

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici