UTA nu câştigă primul meci pe noua arenă / Gaz Metan a învins-o cu 2-0 pe FC Argeş

  • La primul meci pe noul stadion din Arad, UTA a făcut doar 0-0 în partida cu Voluntari
  • În primul meci al etapei a doua, Gaz Metan a învins-o cu 2-0 pe FC Argeş
  • Dumitru Cardoso a reuşit un gol superb pentru Mediaş
522 afișări
Imaginea articolului UTA nu câştigă primul meci pe noua arenă / Gaz Metan a învins-o cu 2-0 pe FC Argeş

UTA Arad mai are de aşteptat până la prima victorie în Liga 1 după 12 ani. Arădenii au făcut al 2-lea egal din tot atâtea etape. De data aceasta, a fost 0-0 cu FC Voluntari. A fost chiar primul meci pe arena de 14 milioane de euro construită la Arad.

În primul meci al zilei, Gaz Metan Mediaş a învins-o cu 2-0 pe FC Argeş. Cehul Baco a marcat înainte de pauză, pentru ca în repriza a doua să vină reuşita superbă a lui Cardoso. Italianul născut în Suedia cu tată român a înscris după o cursă superbă.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici