Valerică Găman, convocat în premieră la naţionala României

Jucătorul Universităţii Craiova, Valerică Găman, a fost convocat în premieră la naţionala României pentru meciul cu Franţa, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, unde vor mai fi prezenţi alţi doi fotbalişti ai grupării oltene, Dorel Stoica şi Florin Costea.

48 afișări
Imaginea articolului Valerică Găman, convocat în premieră la naţionala României

Claudiu Ionescu (S), de la Gloria Buzău, se luptă pentru balon cu Valerică Găman (D), de la U Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"Incredibil, dar adevărat. Nici acum nu-mi vine să cred. M-a sunat domnul Stângă şi am crezut că este o glumă. Mi se pare un vis. Nu ştiu la ce să mă aştept acolo. Mi se pare incredibil că sunt chemat la echipa naţională la această vârstă. Nu mi-am pus în plan de acum. Sunt foarte fericit", a declarat Găman pentru MEDIAFAX.

Găman are 19 ani şi a marcat un gol în Liga I în partida cu Oţelul Galaţi.

Meciul România - Franţa are loc sâmbătă, 11 octombrie, la Constanţa, de la ora 21.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici