Varane indisponibil pentru Man United până la Cupa Mondială. Ronaldo rechemat pentru Europa League

Erik ten Hag a confirmat că Raphael Varane va fi indisponibil cel puţin până la Cupa Mondială, după ce a suferit o accidentare împotriva lui Chelsea. Francezul a ieşit şchiopătând în lacrimi la meciul cu Chelsea. Ten Hag a confirmat şi că Cristiano Ronaldo revine în echipă.

79 afișări
Imaginea articolului Varane indisponibil pentru Man United până la Cupa Mondială. Ronaldo rechemat pentru Europa League

Raphaël Varane, Facebook

În urma unei intervenţii energice în timpul meciului cu Chelsea, scor 1-1, francezul Varane s-a prăbuşit pe gazon vizibil afectat şi a fost nevoit să iasă, accidentat şi debusolat.

Managerul Ten Hag a confirmat că nu va mai juca pentru United în perioada premergătoare Cupei Mondiale de luna viitoare, oferind în acelaşi timp o actualizare cu privire la Cristiano Ronaldo, care a fost eliminat din lot în weekend, din motive disciplinare.

„Cristiano Ronaldo va fi în echipă", a confirmat Ten Hag în conferinţa sa de presă înainte de meciul lui United din Europa League împotriva lui Sheriff Tiraspol, adăugând: „Raphael Varane nu este în echipă. El va fi plecat până la Cupa Mondială. El nu va juca în următoarele meciuri pentru Man United".

Lucrurile par a fi clare pentru francez, în schimb situaţia e mai puţin limpede în ceea ce îl priveşte pe Ronaldo.

Câştigător de cinci ori al Balonului de Aur a fost trimis de Ten Hag şă-şi petreacă weekendul antrenându-se cu echipa sub 21 ani, după ce ar fi refuzat să fie introdus în teren în minutele suplimentare de joc, în meciul împotriva lui Tottenham de săptămâna trecută.

Portughezul a părăsit prematur banca de rezerve de pe Old Trafford, aparent în semn de protest. Dar, de atunci, el a revenit la antrenamentele primei echipe şi ar putea chira juca joi seara.

Varane nu va juca din nou pentru United înainte de Cupa Mondială şi e neclar deocamdată cât timp exact va lipsi din cauza accidentării sale, fiind pusă sub semnul întrebării chiar participarea sa la campania Franţei din Qatar.

În ceea ce-l priveşte pe Ronaldo, problema poate fi remediată pe termen scurt, dar există încă îndoieli cu privire la faptul că el va rămâne jucătorul lui United din ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici