Venus Williams a învins-o pe Anett Kontaveit şi a acces în sferturi la US Open

Jucătoarea americană Venus Williams, locul 23 WTA şi favorită 23, a învins-o, duminică, scor 6-2, 6-1, pe sportiva Anett Kontaveit (Estonia), numărul 152 mondial, şi s-a calificat în sferturile de finală ale US Open, ultimul Grand Slam al anului.

67 afișări
Imaginea articolului Venus Williams a învins-o pe Anett Kontaveit şi a acces în sferturi la US Open

Venus Williams a învins-o pe Anett Kontaveit şi a acces în sferturi la US Open

Venus Williams ar putea să o întâlnească în sferturi pe sora sa, liderul mondial Serena Williams, care joacă în optimile de finală tot astăzi, în compania sportivei americane Madison Keys, locul 19 WTA şi favorită 19.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici