Venus Williams, pentru a patra oară câştigătoare a turneului de la Wimbledon - AFP

Jucătoarea americană Venus Williams a câştigat, sâmbătă, pentru a patra oară turneul de la Wimbledon, impunându-se în finală, cu scorul de 6-4, 6-1, în faţa sportivei franceze Marion Bartoli, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Venus Williams, pentru a patra oară câştigătoare a turneului de la Wimbledon - AFP

Venus Williams, pentru a patra oară câştigătoare a turneului de la Wimbledon - AFP

Williams s-a mai impus la Wimbledon în anii 2000, 2001 şi 2005.

Dintre jucătoarele din era Open, ea este devansată ca palmares doar de Martina Navratilova (9 titluri), Steffi Graf (7) şi Billie Jean King (6).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici