Venus Williams spune că nu este pregătită să se retragă din tenis: Voi juca până la 50 de ani

  • Venus Williams a afirmat că este probabil singura capabilă să joace până la vârsta de 50 de ani, notează www.alephnews.ro.
  • Ea se pregăteşte să participe pentru a 24-a oară la turneul de la Wimbledon.
  • Sportiva a jucat doar cinci meciuri de la US Open de anul trecut.
250 afișări
Imaginea articolului Venus Williams spune că nu este pregătită să se retragă din tenis: Voi juca până la 50 de ani

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Venus Williams spune că nu este pregătită să pună capăt carierei sale. Sportiva a spus că este probabil singura jucătoare capabilă să continue să concureze până la 50 de ani. Americanca în vârstă de 43 de ani, de şapte ori câştigătoare a unor turnee majore, dă startul luni celui de-al 24-lea turneu de la Wimbledon, la 26 de ani de la debutul său la All England Club, scrie The Guardian Nigeria.

„Nu s-a mai făcut niciodată, aşa că, dacă există cineva care ar putea să o facă, aceea sunt eu”, a declarat sportiva, de 5 cinci ori câştigătoare la Wimbledon.

Martina Navratilova a câştigat titlul la Wimbledon la dublu mixt alături de indianul Leander Paes în 2003, la vârsta de 46 de ani. Trei ani mai târziu, ea s-a retras la US Open, cu doar câteva săptămâni înainte de a împlini 50 de ani.

„Grand Slamurile înseamnă cel mai mult pentru mine”, a adăugat Williams, fostă numărul unu mondial, a cărei clasare a coborât la 554 în lume după ce şi-a petrecut cea mai mare parte a anului 2023 luptându-se cu o accidentare la picior.

A fost campioană în 2000, 2001, 2005, 2007 şi 2008, când a învins-o pe sora sa mai mică, Serena Williams, în finală. De asemenea, este de patru ori vicecampioană, pierzând în faţa Serenei în 2002, 2003 şi 2009, iar apoi în 2017 în faţa Garbine Muguruza, când avea 37 de ani.

Williams a jucat doar cinci meciuri de la US Open de anul trecut, dar s-a bucurat de o victorie impresionantă în faţa Camilei Giorgi la Birmingham, luna trecută.

Luni, ea va juca primul ei meci pe terenul central din 2017, când va juca împotriva Elinei Svitolina, beneficiară a unui wildcard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici