Verdict pentru Jocurile Olimpice 2021. Competiţia sportivă are loc indiferent de situaţia COVID de la Tokyo

  • Jocurile Olimpice sunt programate pentru perioada 23 iulie – 8 august
  • Tokyo se află în stare de urgenţă până pe 31 mai
  • Cel puţin 75% din locatarii din satul olimpic vor fi vaccinaţi pentru Jocurile Olimpice
824 afișări
Imaginea articolului Verdict pentru Jocurile Olimpice 2021. Competiţia sportivă are loc indiferent de situaţia COVID de la Tokyo

Verdict pentru Jocurile Olimpice 2021

După toate controversele pe care le-au creat, Jocurile Olimpice vor avea loc 100%. Aşa spune John Coates, directorul comisiei de coordonare a Jocurilor Olimpice de anul acesta.

„Sfatul pe care l-am primit din partea OMS şi toate celelalte sfaturi ştiinţifice şi medicale pe care le-am primit arată că toate măsurile pe care le-am subliniat în regulament şi în versiunea actuală a acestuia ... Toate măsurile pe care le luăm sunt satisfăcătoare şi vor asigura desfăşurarea în siguranţă a Jocurilor Olimipice din punct de vedere sanitar indiferent că va fi stare de urgenţă sau nu”, a declarat John Coates.

Dar japonezii tot nu vor să audă de Jocuri Olimpice în vară. Yukio este directorul unui spital din Osaka şi a povestit despre lupta pe care a dus-o mama lui împotriva COVID-19. Acesta a subliniat cât de periculoasă e situaţia din Japonia în perspectiva Jocurilor Olimpice.

„Mi-am pierdut mama iubită care trăia în Osaka din cauza COVID-19. Infectivitatea tulpinii mutante e atât de periculoasă încât chiar şi dacă te protejezi, tot ai putea ajunge să fii infectat, din păcate”, susţine Yukio Nishiguchi, directorul spitalului Juso din Osaka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici