Cum ar urma să se desfăşoare meciurile programate pe Arena Naţionlă la EURO

  • Comitetul Interministerial EURO 2020 a discutat, miercuri, scenariile de acces al publicului pe Arena Naţională în limita cotei de 25% din capacitatea totală la meciurile Campionatului European.
  • Cu 100 de zile înainte de debutul turneului UEFA EURO 2020, forul european a reiterat ideea păstrării formatului iniţial al competiţiei, acela de a avea 12 oraşe-gazdă, printre care şi Bucureşti.
205 afișări
Imaginea articolului Cum ar urma să se desfăşoare meciurile programate pe Arena Naţionlă la EURO

Cum ar urma să se desfăşoare meciurile programate pe Arena Naţionlă la EURO

Cu 100 de zile înainte de debutul turneului UEFA EURO 2020, forul european a reiterat ideea păstrării formatului iniţial al competiţiei, acela de a avea 12 oraşe-gazdă, printre care şi Bucureşti.

În România, autorităţile au acceptat de principiu propunerea Structurii Locale de Organizare (LOS) de a permite accesul spectatorilor în tribune la meciurile EURO în proporţie de 25% din capacitatea totală a Arenei Naţionale.

În acest context, miercuri în cadrul şedinţei Comitetului Interministerial EURO 2020 s-a discutat evaluarea scenariului de acces al publicului la meciurile de la Bucureşti.

În prezenţa lui Raed Arafat, secretar de stat la MAI, şi a Andreei Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, dar şi a reprezentanţilor Ministerului Tineretului şi Sportului, ai Ministerului Internelor şi al celui de Externe, comitetul a ajuns la un consens, decizând că în perioada următoare se va construi scenariul admiterii publicului pe Arena Naţională în limita cotei de 25% din capacitatea totală.

Autorităţile medicale, împreună cu cele de asigurare a ordinii publice, vor aviza setul de măsuri necesare pentru a oferi siguranţă deplină celor aproximativ 12 mii de spectatori care vor intra la meciurile EURO 2020.

Planul consolidat de acces al publicului va fi apoi validat de către autorităţile române şi va fi transmis către UEFA la începutul lunii aprilie ca format definitiv de organizare a meciurilor de la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici