Vezi cât costă biletele şi abonamentele pentru meciurile echipei Rapid

FC Rapid a pus, joi, în vânzare abonamentele pentru meciurile de pe teren propriu din returul Ligii I, cel mai ieftin putând fi achiziţionat de suporteri în schimbul a 70 de lei, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

84 afișări
Imaginea articolului Vezi cât costă biletele şi abonamentele pentru meciurile echipei Rapid

Vezi cât costă biletele şi abonamentele pentru meciurile echipei Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preţurile abonamentelor sunt următoarele: tribuna VIP - 500 de euro, tribuna oficială - 300 de euro, tribuna I - 200 de lei, tribuna a II-a - 100 de lei, peluza a II-a - 70 lei. Casele de bilete ale stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu sunt deschise zilnic între orele 10.00 şi 17.00.

Conducerea clubului atenţionează suporterii că la achiziţionarea abonamentelor vor trebui să prezinte actul de identitate în original.

Miercuri, 23 februarie, FC Rapid va pune în vânzare şi biletele de intrare la primul meci oficial din acest an, Rapid - Unirea Urziceni, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, programat în 25 februarie, de la ora 20.30. Preţurile tichetelor sunt: 50 lei - tribuna oficială, 20 lei - tribuna I (sector I), 15 lei - tribuna a II-a şi 10 lei - peluza a II-a.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici