GALERIE FOTO  Vialli, în stare gravă: a fost internat într-o clinică din Londra

Fostul mare fotbalist italian, 58 de ani, se luptă din 2017 cu cancerul pancreatic, iar mama lui, 87 de ani, a zburat de urgenţă în Anglia de la Cremona.

7193 afișări
Imaginea articolului Vialli, în stare gravă: a fost internat într-o clinică din Londra

Vialli, în stare gravă: a fost internat într-o clinică din Londra

Veşti îngrijorătoare privind starea de sănătate a lui Gianluca Vialli, la câteva zile după decesul lui Sinişa Mihajlovic, răpus de leucemie. De la Londra, unde fostul fotbalist locuieşte de ceva vreme, ştirile nu sunt deloc bune.

Sănătatea lui Vialli, care a fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea, apoi i-a devenit manager, s-a agravat şi a fost necesară spitalizarea lui într-o clinică din capitala Angliei. Italianul se luptă cu cancerul pancreatic din 2017.

În urmă cu doar câteva zile, şeful delegaţiei Italiei la ultimul Campionat European, unde a fost „secundul” lui Roberto Mancini, a anunţat că îşi suspendă angajamentele profesionale, pentru a „utiliza toate energiile mele psiho-fizice ca să-mi ajut corpul să depăşească această fază a bolii”.

O decizie luată „la finalul unei lungi şi dificile negocieri cu minunata mea echipă de oncologi”, le-a scris Vialli admiratorilor săi.

În ultima perioadă s-a înregistrat o nouă înrăutăţire a stării sale generale, motiv pentru care mama lui, Maria Teresa, 87 de ani, a plecat din Cremona, pentru a-şi vizita fiul în Anglia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici