Victor Becali: Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli pentru transferul lui Adrian Cristea

Impresarul FIFA Victor Becali a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că Dinamo s-a înţeles cu gruparea Al-Ahli, din Emiratele Arabe Unite, la care antrenează Ioan Andone, pentru transferul mijlocaşului Adrian Cristea.

20 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli pentru transferul lui Adrian Cristea

Victor Becali: Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli pentru transferul lui Adrian Cristea (Imagine: Mediafax Foto)

"În principiu, jucătorul este ca şi transferat la Al-Ahli. Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli asupra termenilor transferului, urmează ca jucătorul să semneze contractul. Este exclus ca el să mai joace în meciul cu Unirea Urziceni, de duminică, pentru că azi sau mâine va pleca în Emiratele Arabe Unite", a declarat Becali.

Adrian Cristea a evoluat joi seară pentru Dinamo, până în minutul 76, în partida câştigată cu scorul de 1-0, cu Sturm Graz, în primul meci din grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici