Victorie pentru Unirea Urziceni în Liga I

Campioana României, Unirea Urziceni, a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Universitatea Craiova, scor 3-2 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, ultimul înaintea partidei cu Glasgow Rangers, din grupa G a Ligii Campionilor.

20 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Unirea Urziceni în Liga I

Jucătorul Dacian Varga de la Unirea Urziceni (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Frunză '26, '60, Bilaşco '90+2, pentru gazde, respectiv Mihai Costea '54 şi Wobay '69, pentru formaţia oaspete.

1-0: Bădoi a greşit un balon pe partea dreaptă, Varga a recuperat, a itnrat în careu şi a centrat înapoi până la Frunză, care a înscris cu un şut pe jos, la colţul lung.

În minutul 48, Ricardo Fernandez s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Epaminonda Nicu, devenind astfel incert pentru partida de miercuri, cu Glasgow Rangers.

1-1: Trică i-a pasat, cu pieptul, lui Mihai Costea şi atacantul formaţiei craiovene a restabilit egalitatea cu un şut la colţul lung.

2-1: Varga a trimis în careu, printre doi fotbalişti ai echipei oaspete, Frunză a interceptat balonul şi l-a învions pe Merlier cu un şut din colţul careului de 6 metri.

2-2: Trică a trimis balonul în careu, Mihai Costea a deviat pânã la Wobay, care a preluat balonul pe piept şi a şutat, din cădere, în partea dreaptă a porţii lui Arlauskis.

În minutul 77, Trică a executat o lovitură liberă de la aproximativ 20 metri, Arlauskis nu avea nicio şansă de a ajunge la balon, însă balonul a lovit transversala.

3-2: Tibi Bălan a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, merlier iese eronat dintre buturi şi Bilaşco, aflat cu spatele la poartă, a reluat cu capul în poarta goală.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 19. Brandan (16. E. Nicu '48) - 30. S. Frunză (11. Onofraş '83), 18. R. Gomez, 21. Bălan, 32. I. Apostol - 9. Varga, 15. Dănălache (7. Bilaşco '76). Antrenor: Dan Petrescu.

Universitatea Craiova: 22. Merlier - 32. Bădoi, 7. V. Găman, 4. Mitchell, 8. Şoavă - 2. Bărboianu (11. E.Trică '46), 6. D. Stoica, 13. Dilevski (20. Dina '65), 27. Rose (77. Wobay '46) - 9. M. Costea, 10. Fl. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Brandan '33, / Bărboianu '8, Fl. Costea '16, Trică '59

Arbitri: Oleg Oriehov - Oleksandr Voitiuk, Oleg Plujnik - Victor Berbecaru.

Observatori: Constantin Ştefan şi Sorin Satmari.

Tehnicianul Dan Petrescu şi managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, au urmărit meciul din tribună, fiind suspendaţi.

Formaţia Unirea Urziceni a obţinut, astfel, prima victorie pe teren propriu în faţa formaţiei Universitatea Craiova de la promovarea în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici