VIDEO Ana Bogdan s-a accidentat în meciul în care conducea în faţa Kristinei Pliskova. Românca a abandonat în sferturi la Praga

Ana Bogdan a abandonat dramatic în sferturile de finală ale turneului de la Praga din cauza unei accidentări la piciorul stâng.

441 afișări
Imaginea articolului VIDEO Ana Bogdan s-a accidentat în meciul în care conducea în faţa Kristinei Pliskova. Românca a abandonat în sferturi la Praga

Ana Bogdan s-a accidentat într-un meci în care conducea în faţa Kristinei Pliskova. Românca a abandonat

Problema medicală, probabil o întindere musculară, a survenit când conducea partida cu scorul de 5-1 în faţa Kristinei Pliskova, în momentul în care Ana Bogdan servea pentru set.

Românca a pierdut game-ul şi din cauza durerilor a decis să se retragă din meci. 

 

 

 

Ca şi Simona Halep, Ana Bogdan (92 WTA) se afla la primul turneu după pauza forţată de pandemie. Jucătoarea din România a ajuns în sferturile de finală de la Praga, după ce a trecut de Storm Sanders (275 WTA), în runda inaugurală, scor 6-1, 6-1. 

Adversara sa, Kristyna Pliskova (69 WTA) a învins-o pe Linda Fruhvirtova (820 WTA) în turul întâi de la Praga, 6-2, 7-5, iar în optimi a reuşit să o elimine pe Petra Martic, a doua favorită, scor 6-2, 7-5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici