VIDEO | Le Bron James, în lacrimi pe aeroportul din Los Angeles. Acesta e îmbrăţişat de foştii colegi ai lui Kobe Bryant

Le Bron James a fost văzut în timp ce plângea profund îndurerat pe aeroportul Lax din Los Angeles în momentul în care îi întâlneşte pe foştii colegi ai baschetbalistului Kobe Bryant, de curând decedat într-un accident de elicopter, relatează Daily Mail.

1745 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Le Bron James, în lacrimi pe aeroportul din Los Angeles. Acesta e îmbrăţişat de foştii colegi ai lui Kobe Bryant

VIDEO | Le Bron James, în lacrimi pe aeroportul din Los Angeles. Acesta e îmbrăţişat de foştii colegi ai lui Kobe Bryant

Le Bron James, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut în lacrimi pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles, în timp ce foşti colegi de echipă ai regretatului jucător de baschet Kobe Bryant se întorceau acasă după ce au aflat vestea tragică despre moartea sa, relatează Daily Mail.

Jucătorul NBA, Le Bron James a fost foarte afectat de vestea accidentului în care baschetbalistul Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa alături de fiica sa Gianna de 13 ani şi ceilalţi membrii ai echipajului.

Echipa L.A Lakers din care făcea parte Kobe Bryant a revenit din Philadelphia pe aeroportul din Los Angeles, jucătorii erau tulburaţi de pierderea devastatoare a colegului lor.

Le Bron James a depăşit recordul deţinut de Kobe Bryant pentru cele multe puncte marcate într-un meci din NBA, cu doar câteva săptămâni înainte de moartea jucătorului.

Le Bron James este văzut copleşit de durere pe aeroportul din Los Angeles, acesta e îmbrăţişat de o cunoştinţă, iar vedeta NBA nu-şi poate controla lacrimile. 

 

Mai mulţi jucători de la echipa LA Lakers vin în întâmpinarea lui Le Bron James şi îl îmbrăţişează, toţi arătă extrem de afectaţi de moartea lui Bryant şi a fiicei sale în vârstă de 13 ani. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici