Yvette Broch s-a retras din handbal pe perioadă determinată

Yvette Broch (27 ani), pivotul titular al echipei maghiare Gyor şi al naţionalei Olandei, a decis să-şi suspende brusc activitatea.

377 afișări
Imaginea articolului Yvette Broch s-a retras din handbal pe perioadă determinată

Yvette Broch s-a retras din handbal pe perioadă determinată

Handbalista olandeză nu a apărut de la început la pregătirile echipei, iar în primă fază oficialii clubului au anunţat că este într-o recuperare. Yvette Broch a venit însă ieri cu anunţul şoc, faptul că îşi întrerupe cariera la 27 ani.

"Ultimul sezon a fost fantastic, dar am avut o cantitate extraordinară de consum fizic şi mental. A fost foarte dificil să iau această decizie, dar simt că acum trebuie să ascult semnalele transmise de corpul meu şi aceasta este singura decizie corectă. L-am anunţat pe domnul preşedinte Csaba Bartha că aş dori să-mi suspend contractul. Ei au fost foarte pozitivi în ceea ce priveşte situaţia, aşa că aş dori să le mulţumesc pentru sprijin”, a declarat Yvette Broch într-o conferinţă de presă, conform Timeout Magazine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici