Zotta: Nu se pune problema ca Bergodi să demisioneze

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a dezminţit, joi, faptul că italianul Cristiano Bergodi a demisionat din funcţia de antrenor principal, dar a recunoscut că tehnicianul are unele nemulţumiri.

2 afișări
Imaginea articolului Zotta: Nu se pune problema ca Bergodi să demisioneze

Zotta: Nu se pune problema ca Bergodi să demisioneze

"Nu este adevărat că Bergodi a demisionat. Nu ştiu cine a scornit asta, dar este o minciună. Am discutat şi în seara asta cu Cristiano şi totul este în regulă. Este adevărat că are unele nemulţumiri legate de tergiversarea transferului lui Ovidiu Herea, dar va rămâne în continuare antrenorul Rapidului", a declarat Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici