Zuniga: Nu cer decât un arbitraj corect în meciul cu Bute

Pugilistul Fulgencio Zuniga, adversarul lui Lucian Bute în meciul în care românul îşi apără pentru a treia oară centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, îşi doreşte doar un arbitraj corect, temându-se ca decizia să nu fie influenţată de arbitri, informează Eastsideboxing.

10 afișări
Imaginea articolului Zuniga: Nu cer decât un arbitraj corect în meciul cu Bute

Zuniga: Nu cer decât un arbitraj corect în meciul cu Bute (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să mărturiesc că nu am văzut încă ultimul meci al lui, dar am auzit că Librado Andrade l-a doborât în ultima rundă. Am înţeles că Bute a primit o decizie «locală» în care arbitrul a făcut ceva greşit. În ceea ce mă priveşte pe mine, aduc în Canada priceperea şi puterea, ştiu deja loviturile pe care le voi da. Nu cer decât un arbitraj corect. Nu vreau niciun fel de controversă. Dacă el câştigă, câştigă şi punct. Dar dacă eu sunt mai bun, nu vreau niciun fel de trişare", a spus Zuniga.

Pugilistul columbian a precizat că îl cunoaşte pe Bute, pentru că s-a antrenat cu acesta timp de o săptămână cu mai mult timp în urmă. "Mă motivează că voi lupta cu Lucian Bute. Mă antrenez din greu ca să fiu pregătit la 13 martie. M-am antrenat cu Bute pentru o săptămână, deci îl cam cunosc. Cred că este rapid, un pugilist care loveşte puternic. Ca să-l înving pe Bute trebuie să mă mişc mereu, să găsesc cea mai bună posibilitate pentru a-l lovi cu cele mai bune lovituri ale mele. Am puterea să-l fac KO şi priceperea să câştig la puncte întâlnirea. Oricum mi-ar conveni mie", a mai spus Zuniga.

Fulgencio Zuniga îşi doreşte să recâştige titlul mondial pentru Columbia. "Ştiţi că este un meci pentru titlu şi nu foarte mulţi boxeri din lume au o oportunitate ca asta, deci îi mulţumesc lui Dumnezeu şi promotorului meu pentru această a doua şansă. Muncesc din greu pentru că trebuie să aduc înapoi centura în Columbia", a precizat Zuniga.

Campionul mondial la box profesionist, versiunea IBF, Lucian Bute, îl va întâlni, la 13 martie, la Belle Center din Montreal, pe columbianul Fulgencio Zuniga, într-o întâlnire în care îşi va apăra pentru a treia oară centura mondială la categoria supermijlocie.

Citeşte şi:

Bute l-a învins pe Andrade şi şi-a păstrat titlul la categoria supermijlocie

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie

Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici