Acupunctura tratează fobia de stomatolog

Un grup de cercetători de la Spitalul Weston Park din Sheffield, Marea Britanie, susţine că acupunctura poate ajuta persoanele care se tem să meargă la dentist, arată cotidianul "Gândul".

49 afișări
Imaginea articolului Acupunctura tratează fobia de stomatolog

Acupunctura tratează fobia de stomatolog (Imagine: Gândul)

Potrivit statisticilor, una din trei persoane se teme să meargă într-un cabinet stomatologic, în timp ce una din 20 de persoane suferă de anxietate extremă numai la gândul unei lucrări dentare. Oamenii de ştiinţă au costatat că o şedinţă de numai cinci minute de ace reduce semnificativ starea de anxietate.

Citeşte mai multe despre cum poţi scăpa de frica de dentist pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici