Adevărul despre sunetele pe care le scot femeile în timpul sexului

Cercetătorii au demonstrat că sunetele pe care le scot femeile în timpul actului sexual nu corespund neapărat cu momentul orgasmului.

24863 afișări
Imaginea articolului Adevărul despre sunetele pe care le scot femeile în timpul sexului

Sex (Imagine: Shutterstock)

Conform unui studiu al Universităţii din Lancashire, femeile scot sunetele specifice înainte de orgasm sau în timpul orgasmului partenerului, scrie dailymail.co.uk.

Descoperirire sunt rezultatul unui studiu realizat pe 71 de femei cu vârsta medie de 22 de ani. Scopul studiului a fost să identifice dacă expresiile vocale ale femeilor sunt provocate de orgasm sau se petrec independent.

Fiecare participantă a completat un chestionar despre propriul comportament sexual, care a conţinut detalii despre felul în care ajung la orgasm şi în ce moment se exprimă prin sunete. Majoritatea femeilor au răspuns că scot sunetele înainte orgasmului propriu sau în timpul orgasmului partenerului.

Cercetătorii cred că motivul acestei discrepanţe este acela că femeile manipulează comportamentul masculin în avantajul lor. O altă sugestie a acestui comportament este că femeile urmează un "scenariu sexual".

"Se pare că femeile nu scot sunete în timpul actului sexual pentru a-şi exprima propria bucurie, ci pentru a-şi ajuta partenerul să atingă punctul culminant", spune medicul John Grohol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici