Alergiile - cum le recunoşti şi cât costă tratamentul

Antibioticele din familia penicilinelor, antiinflamatoarele, precum aspirina, înţepăturile de insecte, praful, mucegaiul, igrasia, detergentul, produsele cosmetice, parfumurile, dar şi anumite alimente, precum peşte, nuci, ouă, alune şi lapte pot provoca reacţii alergice, arată "Gândul".

13 afișări
Imaginea articolului Alergiile - cum le recunoşti şi cât costă tratamentul

Alergiile - cum le recunoşti şi cât costă tratamentul (Imagine: Gândul)

Medicii alergologi spun că de cele mai multe ori reacţiile alergice apar în cel mult cinci minute. Un simplu strănut, lăcrimarea ochilor, înroşirea ochilor, senzaţia de mâncărime - toate acestea sunt semne simple prin care organismul reacţionează în faţa unui factor alergen.

Citeşte mai multe despre descoperirea şi tratarea alergiilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici