Alimente săţioase care nu îngraşă

Ţii cură de slăbire sau pur şi simplu nu vrei să mai ai între mese senzaţia de foame? Poţi să îţi păcăleşti din când în când corpul cu nişte alimente extrem de săţioase şi -veste bună! - fără prea multe calorii!, informează Csid.ro

978 afișări
Imaginea articolului Alimente săţioase care nu îngraşă

Alimente săţioase care nu îngraşă (Imagine: Mediafax Foto)

Merele - Conţinutul ridicat de fibre şi apa este explicaţia pentru care merele sunt atât de săţioase. În plus, coaja lor are o fibră solubilă numită pectină, care este un supresor natural al apetitului.

Fasolea - Este şi ea foarte bogată în fibre şi în proteine. Iar proteinele au cea mai mare rată de săţietate dintre toate elementele chimice.

Citeşte mai multe despre alimentele săţioase pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici