AmphiCoach, autocarul amfibie

Se pare că vremurile în care bacul era indispensabil drumeţiilor ce necesitau traversarea unui lac sau a unui râu, sunt pe cale să apună. O firmă britanică oferă acum o alternativă foarte practică a acestei metode, prin construirea revoluţionarului autocar-amfibie AmphiCoach.

596 afișări
Imaginea articolului AmphiCoach, autocarul amfibie

AmphiCoach, autocarul amfibie (Imagine: www.descopera.ro)

AmphiCoach are întocmai aspectul unui autocar cu o capacitate de 50 de locuri, care se poate însa deplasa şi la suprafaţa apei, fie aceasta dulce sau sărată. Metalul fabricat în Malta, ce intră în ansamblul scheletic al lui AmphiCoach, este garantat de compania producatoare că poate fi utilizat constant timp de 3.500 de ore, fără riscul corodării.

Află mai multe despre autocarul amfibie pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici