Băuturile energizante pot afecta inima

În urma unui studiu efectuat în Australia, cercetătorii au ajuns la concluzia că băuturile energizante pot cauza afecţiuni ale inimii.

24 afișări
Imaginea articolului Băuturile energizante pot afecta inima

Băuturile energizante pot afecta inima (Imagine: Oana Fofiu/Mediafax Foto)

Oamenii de ştiinţă australieni de la Universitatea din Adelaide au scos la iveală efectele nocive pe care le au băuturile energizante pentru organism. Ei au constatat că astfel de băuturi declanşează modificări semnificative în organism, precum creşterea presiunii arteriale, creşterea vâscozităţii sângelui şi o funcţionare defectuoasă a vaselor sanguine.

Citeşte mai multe despre efectele băuturilor energizante pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici