- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- (11.04.2009, 15:53)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Biscuiţii de Paşti, recomandaţi de nutriţionişti
Cu ocazia sărbătorilor pascale, nutriţioniştii britanici au elaborat o reţetă în şase paşi pentru prepararea unor biscuiţi cu conţinut caloric scăzut, informează femalefirst.co.uk.
53 afișări
Biscuiţii de Paşti, recomandaţi de nutriţionişti
Pentru preparearea acestora este nevoie de zahăr pudră, un baton de vanilie, 150 de grame de făină şi 75 de grame de mălai. De asemenea, decorarea lor se poate face cu cremă de ciocolată neagră, arahide sau dropsuri mentolate.
Dintr-o singură porţie de amestec pot rezulta 20-25 de biscuiţi. Pentru a le oferi un aspect amuzant, ei pot fi tranşaţi cu ajutorul unor tipare de plastic în formă de iepuraşi, pui de găină sau diverse forme geometrice.
Pentru prepararea acestora, unul şi zahărul pudră se pun într-un vas şi se amestecă până la obţinerea unei paste cremoase. Se adaugă batonul de vanilie şi se amestecă din nou. Peste acestea se pune făina şi mălaiul, amestecându-se până la obţinerea unui aluat consistent. Amestecul se răstoarnă pe o suprafaţă plană, se ruleagă într-o folie de plastic şi se ţine la frigider timp de o oră, până se întăreşte.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Biden și Trump se întorc în „ring”, înainte de alegeri. Biden se declară „fericit” să dezbată din nou cu fostul președinte al SUA
-
Joe Biden, declaraţie şocantă: M-am gândit la sinucidere când mi-a murit prima soţie
-
Economia României tuşeşte. Execuţia bugetului general consolidat în primele 3 luni s-a încheiat cu un deficit de 2,06% din PIB
-
Păcănelele, greu de „ucis”! USR acuză PSD că a minţit când a promis eliminarea lor până la finalul lunii
După ce acest timp a trecut, se presară făină pe suprafaţa plană şi aluatul se rulează până se obţine un blat gros de un centimetru. Coca se taie în diverse forme, care apoi se aşează pe o tavă bine unsă cu ulei şi biscuiţii se coc la o temperatură de 140 - 160 de grade Celsius (foc mic), timp de 15 minute, sau până când aceştia se rumenesc. Se lasă la răcit timp de câteva minute.
Între timp, ciocolată neagră se topeşte într-un vas aşezat deasupra unui recipient cu apă fierbinte, amestecând până se obţine o pastă fină. Biscuiţii pot fi înmuiaţi în ciocolata astfel obţinută şi apoi decoraţi cu arahide şi dropsuri.
Citește pe alephnews.ro: FOTO. Ceasul de aur al celui mai bogat om de pe Titanic va fi scos la licitație, alături de alte obiecte unice. Care sunt prețurile estimate
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe