Bucureştenii stau la coadă la psihiatru

Profund afectaţi de pierderea locului de muncă sau îngrijoraţi că pot ajunge şomeri, din ce în ce mai mulţi bucureşteni cad pradă depresiei. În speranţa că vor găsi un umăr pe care să-şi verse amarul, aceştia au luat cu asalt cabinetele de psihiatrie relatează ziarul Ring.

13 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii stau la coadă la psihiatru

Bucureştenii stau la coadă la psihiatru

Val de depresivitate peste Bucureşti! Muncitorii din construcţii, şoferii de tir, vânzătorii sau chiar administratorii de firme şi patronii... Nimeni nu este iertat şi nici trecut cu vederea. Necruţătoarea criză economică face ravagii în toate păturile sociale.

Află cum se manifestă bucureştenii care ajung la psihiatru pe www.ziarulring.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici