Când slăbeşte Andra? Când ţine diete Cătălin Măruţă

Andra Măruţă consideră stilul de viaţă activ şi vârsta drept atuuri în lupta cu kilogramele în plus. Cu toate acestea, artista recunoaşte că şi ea are perioade când s-a mai rotunjit.

397 afișări
Imaginea articolului Când slăbeşte Andra? Când ţine diete Cătălin Măruţă

Când slăbeşte Andra? Când ţine diete Cătălin Măruţă (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Dar nesemnificativ: "Să zicem că a existat o perioadă în care acul cântarului a arătat mai multe kilograme, dar nu ceva demn de menţionat. La exigenţele vremurilor în care trăim, normal că mai ales noi, femeile, suntem foarte speriate de orice sută de grame depozitată pe corp. Am avut şi eu mici şi trecătoare perioade în care mă mai împlinisem, dar foarte puţin şi pentru foarte scurt timp. De obicei, lucrurile s-au reechilibrat de la sine, cu un stil de viaţă tonic, sănătos, cu un regim bogat în proteine şi fibre", povesteşte pentru Gândul artista.

Citeşte mai multe despre dietele ţinute de Andra şi Cătălin Măruţă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici