Care este fructul ideal pentru cura de slăbire

Dacă vrei să dai câteva kilograme jos, este momentul să îţi faci o provizie de gutui. Experta în nutriţie Mihaela Bilic spune că gutuia este fructul ideal pentru cura de slăbire.

7533 afișări
Imaginea articolului Care este fructul ideal pentru cura de slăbire

Care este fructul ideal pentru cura de slăbire (Imagine: Shutterstock)

"Un fruct care din păcate în străinătate nici macar nu este consumat ca atare, proaspăt, şi care la noi face parte din tradiţie este gutuia. Este un fruct ideal pentru cura de slăbire, este extrem de bogat în fibre şi vitamina C, foarte greu de mestecat şi usor înecăcios. Aş spune chiar că este campionul la cantitate redusă de calorii şi la efect de slăbire garantat", spune Mihaela Bilic pentru perfecte.ro.

Citeşte mai multe despre fructul ideal pentru cura de slăbire pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici