Care sunt semnele alergiilor de sezon şi în ce constă tratamentul

Unul din patru copii este alergic, iar 12% dintre români suferă de o formă de alergie - o reacţie adversă la o proteină din mediu - arată statisticile la nivel naţional, informează Gândul.

131 afișări
Imaginea articolului Care sunt semnele alergiilor de sezon şi în ce constă tratamentul

Care sunt semnele alergiilor de sezon şi în ce constă tratamentul (Imagine: gandul.info)

"De regulă, alergiile apar între 5 şi 25 de ani. Alergia la polen este cea mai des întâlnită afecţiune în această perioadă, spune dr. Gabriela Ungureanu, medic alergolog şi imunolog, dar o persoană alergică este sensibilă la diferite tipuri de polen.

Citeşte mai mult despre semnele alergiilor de sezon şi cum pot fi tratate pe gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici