Cât de eficiente sunt pastilele antimahmureală

După o ciorbă caldă, se recomandă o masă formată din alimente grase şi prăjite, deoarece hidraţii de carbon din pâinea prăjită, proteinele din ouă şi grăsimea din cârnaţi te ajută să alungi mahmureala, informează Gândul.

19 afișări
Imaginea articolului Cât de eficiente sunt pastilele antimahmureală

Cât de eficiente sunt pastilele antimahmureală (Imagine: Gândul)

Dureri de cap insuportabile, stări de greaţă, indispoziţie sunt doar câteva dintre urmările unei seri petrecute cu prietenii la un chef. Medicii nutriţionişti recomandă persoanelor care nu vor să se îmbete să nu bea pe stomacul gol.

Citeşte mai multe despre mâncărurile care alungă mahmureala pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici